Mamashuisje Baby Glimpse

3D/4D HD LIVE ECHO bij Baby Glimpse!

Lieve lezers,

 

Afgelopen zaterdag hebben wij een 3D/4D Echo bij Baby Glimpse gehad.

 

Wat is dit een leuke ervaring. Jacqueline doet dit met veel enthousiasme en plezier. De kleine had zijn handjes en voetjes telkens voor zijn hoofd. En na wat hurk, dans, wiebel en ren oefeningen hebben wij dan toch mooie beelden te kunnen krijgen, haha!  Ik heb deze pretecho gehad bij 32 weken en 5 dagen en deze pretecho kan tot en met week 34 gedaan worden. Rond deze tijd hebben ze hun handjes en/of voetjes niet meer voor hun gezicht, maar ja, wat wil je.. Net zo eigenwijs als zijn grote broer. Dat belooft wat.

Na wat twijfels gehad te hebben wilden wij, vooral ik, toch een 3D pretecho te willen doen bij dit wondertje. We zijn net zo blij en dankbaar als dat we bij Rhydian waren. Dus waarom niet? We zijn ontzettend nieuwsgierig naar je en hoe je er uit zal zien..?

Nou zo dus.

 

Mamashuisje Baby Glimpse

 

Bij deze echo krijg je mooie foto’s mee zowel als op papier als op de USB Stick. Ook worden er mooie filmpjes gemaakt en krijg je de HELE echo mee die gefilmd is!
Naast foto’s dus ook wat filmpjes. Dit is toch te schattig, even gapen hoor!

 
 

 

 De kosten voor deze echo is €120,-. Het was ons meer dan waard. Uitgebreid naar je kleintje kijken, hoe hij/zij live in je buik beweegt en leeft! Dit kan je nooit meer overdoen.

Naast deze echo doet Jacqueline nog veel meer echo’s. Kijk maar even op haar site.


Ook is ze aan het uitbreiden en zit in een nieuw pand. Heel erg mooi! Ook heeft ze veel echo’s gemaakt o.a bij Liza Sips, Roxeanne Hazes en Chantal Bles.

 

Ik heb voor Baby Glimpse gekozen omdat haar Instagram mij erg aansprak ter vergelijking bij Dr. Papa of menig ander concurrent. De echo foto’s die ze maakt en filmpjes zijn van hele goede kwaliteit. Niet geweten dat de hele sfeer ook meetelt en deze heel gezellig was!

 

Let op: Zo heet Baby Glimpse op Instagram >Prenataalechocentrum

 

Op deze echo zit zijn voet in zijn oog. Zijn grote teen is helemaal gebogen en prikt lekker in zijn oog. Lijkt mij niet heel erg fijn, zal hij straks ook zo in zijn wiegje liggen, hihi?
Wat ben je knap, en wat lijk je op je grote broer Rhydian. Je hebt zelfs haartjes, waarschijnlijk meer haartjes dan Rhydian. Nog even geduld.

 

Mamashuisje Baby Glimpse

 

Als je er nog niet over eens bent of je een 3D/4D echo zou willen doen kan ik je hierbij overtuigen dit wel te doen! Je kan het nooit meer terugdraaien en je hebt al een heel mooi voorproefje van hoe je kindje eruit ziet. En het is een hele mooie en blijvende herinnering.  Alles gaat al heel snel, de zwangerschap, de bevalling. Wat is er dan mooier om dan toch weer even je momentje te pakken en deze weer even te kunnen bekijken?

 

Mamashuisje Baby Glimpse Mamashuisje Baby Glimpse

Mamashuisje Baby Glimpse Mamashuisje Baby Glimpse

 

Ik ga nog eens rustig de beelden bekijken. En verder verliefd worden op dit kleine mannetje.

Fijne avond en leuk dat je weer deze blog leest.

 
 

Liefs, Karine

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *