Rhydian Herfst shoot

Herfst shoot

Hallo Herfst, wat ben je mooi!

We hebben weer heerlijke foto’s kunnen maken.  Rhydian vindt de blaadjes en de kleurtjes het leukst ! Het liefst speelt hij de hele dag met blaadjes, een echte jongen vindt je niet?

Beste maatje van Mitchell, en inmiddels van mij ook, is onlangs begonnen met fotografie. En zo nu en dan mogen wij voor de camera. Wat we helemaal niet erg vinden, hihi. Hij kan dan mooi oefenen en wij hebben gelijk mooie herinneringen en foto’s.

Neem een kijkje op zijn Instagram: –>  Articleproductions

Misschien organiseren wij nog eens een winactie! Of zoeken we een model die graag wat foto’s maakt. Hou dan onze Instagram in de gaten.

 Impressie van de dag!

Rhydian Mamashuisje


Ik vindt de foto’s heel mooi geworden. We hadden perfect weer! En Rhydian vond het ook erg leuk. Moest dan niet de hele dag duren natuurlijk, concentratie is snel weg en hij is erg ondernemend. Dus alle mensen en diertjes in de gaten willen houden, hihi.


Papa en Rhydian Mamashuisje


Natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt met zijn 2-tjes en mijn buik. Waar klein broertje nog heerlijk in huppelt, maar niet voor lang meer. Oh, wat gaat de tijd snel!


Mamashuisje Mitchell en Karine


Ik moest natuurlijk mijn jas uitdoen voor de mooie buikfoto’s. Mitchell had het koud dus die liet mooi zijn jas aan, haha! Wat wij (vrouwen) allemaal niet over hebben voor mooie foto’s, en รผberhaupt voor onze kleintjes. Of zijn het de hormonen misschien?

De trui is van : Mamalicious! Ik hou van dit merk, het zit gelijk goed, en het is kwaliteit. En tjah, het oog wilt ook wat he, zwanger zijn in je leven gebeurt niet vaak. ๐Ÿ˜‰

En toen vond Rhydian het mooi geweest.

Mamashuisje Rhydian Herfst shoot

”Broertje, waar ben je nou? ”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *