eetspruit Devlin Mamashuisje.nl

Review: Spruit voor je spruitje

Lieve lezers,

Een poosje terug kreeg ik een berichtje op Instagram van Eetspruit! Of wij, of nou ja Devlin dan, een box met SPRUIT maaltijden wilde proberen. En of we dit wilden. Dit kwam goed uit want we waren toevallig net rustig begonnen met hapjes.

Ook konden jullie meegenieten op Instagram en via mijn Stories toen we een SPRUIT hapje gaven aan Devlin. En smullen dat het was!

Wat of wie is SPRUIT?

SPRUIT is een merk die gezonde en voedzame babyvoeding maakt van verse ingrediënten. Voedzaam en puur. Zonder extra poespas. We willen eigenlijk allemaal het beste toch, voor onze kleine spruit? Niet dat potjes ‘slecht’ zijn, maar wel minder gezond. Laten we heel eerlijk zijn, babyvoeding wat lang houdbaar is, dat kan nooit helemaal zonder extra en onnodige toevoegingen zijn. Tuurlijk, in tijdsnood is het snel gepakt en opgewarmd. Maar vers? Nee. Ook hier guilty hoor!

Devlin eet vooral hier met de pot mee, zoutloos natuurlijk. Combinatie van gepureerd eten en zo lekker uit het vuistje. Dat vindt hij het leukste! Devlin is een super makkelijke eter.

Maar soms eten papa en mama dingen die Devlin niet mag, dus dan kreeg hij of een potje of een verse maaltijd uit de diepvries. Toch vindt ik gezond en gevarieerd eten super belangrijk. Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je lief voor zijn, en vooral voor je kleintje, om een goede basis te starten. Want je spruitje kan hier nog niet zelf voor kiezen.


Daarom was ik superblij toen SPRUIT me benaderde of ik wat maaltijden wilde testen! Yiehaa, altijd in voor nieuwe producten!Hoe werkt spruit?

Je kan eenmalig een box bestellen maar ook maandelijks. Maar je kan stoppen, of op pauze zetten wanneer jij wilt.

Ze hebben categorieën onderverdeeld in leeftijd, dus hartstikke makkelijk en overzichtelijk om je favoriete voeding in 1 opslag te zien die geschikt is voor je kindje. Sommige ingrediënten of hoeveelheden zijn niet geschikt voor een bepaalde leeftijd en de structuur is ook anders. Dus dit valt mij ook gelijk op! Het denken wordt voor je gedaan. Voor Devlin had ik de maaltijden van 4-8 maanden. Hier zit 120 gram in, en dit was echt voldoende voor Devlin. Je kan zelfs dieetwensen doorgeven. Zoals vegatarisch, melkvrij, glutenvrij.


 

Bereiding

De maaltijden worden bevroren geleverd. Mega vers dus. Je kan ze op verschillende manieren opwarmen. Au bain marie, pannetje of magnetron. Voor het gemak kan je ze eerst even ontdooien maar ik heb dat tegelijk gedaan. eerst even ontdooien en daarna verwarmd in een pannetje en de magnetron Binnen enkele minuten heb je een verse maaltijd voor je Spruitje.

Maandmenu

Om het spannend te houden wordt er elke maand een nieuwe box met smaken gemaakt. Hieronder vindt je de maaltijdenbox voor Oktober.Wat vind Devlin ervan?

Ik denk dat de foto’s wel vanzelfsprekend zijn. Devlin heeft gesmuld! Ook mama heb natuurlijk even geproefd, en ik moet zeggen. Ik vond het ook erg lekker.. Je proeft pure ingrediënten. De structuur is erg fijn, alhoewel Devlin stukjes ook niet erg vindt.


 

Actie bij de AH

Koop je je Eetspruit bij de AH dan krijg je je aankoopbedrag terug. Kijk even op https://www.eetspruit.nl/spruit-1000-dagen-actie-bij-ah/.


Waar nog meer te koop?

Naast dat ze in de supermarkt verkocht worden – Jumbo, AH, verkopen er ook een aantal bezorgservices en restaurants eetspruit. Kijk dan even op www.eetspruit.nl welke dit zijn.Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *