''Wij genieten ontzettend van het gezinsleven!''

Even voorstellen

Wij zijn Papa Mitchell (27 jaar), mama Karine (26 jaar) en grote broer Rhydian (1 jaar). We verwachten in januari 2019 ons 2e zoontje. 

Sinds november 2010 zijn we al samen dus al bijna 8 jaar! We wonen in de Zaanstreek.

Deze mama heet dus Karine. Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Zeeland. Nu al weer 6 jaar te vinden in de Zaanstreek. Ik werk alweer bijna 5 jaar voor de blauwe zwaan op de grond, zoals velen op mijn Instagram hebben gezien.  

Ik ben al bijna 8 jaar samen met mijn grote liefde. Hebben veel gereisd samen en genoten van de tijd die we met zijn 2en hadden. Curacao, Malediven, Mauritius en een hele mooie cruise gemaakt rond De Kaaimaneilanden.

Toen wilden we gaan samenwonen en hebben we een huis gekocht in 2015. Helemaal gesetteld in ons huisje begon het toch echt te kriebelen. We wilden een gezinnetje gaan vormen. Hoe dit ging lees je hier op mijn blog “Onze weg naar ons 1e wondertje”. 

Nu ben ik mama van Rhydian,1 jaar en een hele echte vrolijke boef en gek op zijn papa! En zijn broertje is op komst, we verwachten onze 2e zoontje in Januari 2019.

 

Mamashuisje Mama Karine

Ik ben dus Mitchell, de papa van Rhydian. En vriend van Karine. We zijn al bijna 8 jaar samen. Ik ben elektro monteur van beroep. Ik ben super trots op ons gezin. En bijna een gezin van 4. Straks lekker gaan ravotten en stoeien met mijn beide zoontjes.

Papa en Zoon Fotografie

Hoi! Wat leuk dat je ons wilt leren kennen! Ik ben boef Rhydian, 1 jaar en ik wordt grote broer in Januari! Ik heb heel veel zin om met mijn broertje te gaan stoeien en mama en papa te gaan plagen. Hoop dat mijn kleine broertje me niet wakker gaat houden ’s nachts, hihi.

Papa en mama zorgen heel goed voor me en ik ben heel gelukkig. Natuurlijk worden papa en mama wel eens boos op me, want ik vindt het soms leuk om ze uit te dagen. Mijn hobby’s zijn lekker spelen met mijn boomhut en muziek maken, net als mijn papa.

Ik ben de  kleinste telg van de familie. Ik ben 2 maandjes oud, geboren op 16 januari 2019. Volgens papa en mama ben ik heel makkelijk. Dat komt omdat ik heel tevreden ben en vooral hoe papa, mama en grote broer Rhydian voor mij zorgen. Ze zijn zo lief voor me dus dan mag ik ook niet klagen. Ik eet heel goed en slapen doe ik het liefst.

Devlin Mamashuisje