''Wij genieten ontzettend van ons gezinnetje!''

Even voorstellen

Wij zijn papa Mitchell (28 jaar), mama Karine (28 jaar) en grote broer Rhydian (2 jaar) en kleinste telg Devlin (0)

Sinds november 2010 zijn we al samen. We wonen in de Zaanstreek.

Ik ben Karine, mama van 2 zoontjes, Rhydian en Devlin. Mijn andere grote en tevens 1e liefde heet Mitchell en we zijn dit jaar 10 jaar samen. Ik werk op Schiphol, voor de blauwe zwaan.Ik ben geboren en getogen in Zeeland maar woon nu sinds 2012 in de Zaanstreek. Mijn nieuwe passie is fotografie. Met name geboorte, zwangerschap, newborn, cake smashes en veel meer!
Zie mijn fotografie account op Instagram hier.

Samen hebben wij hele mooie reizen gemaakt voordat wij een gezin gingen (proberen) stichten. Dit is anders verlopen dan dat je eigenlijk ”verwacht”. Hoe dit ging? Dat kan je hier lezen.

Mamashuisje is ontstaan omdat ik dol ben op huisjes. Van Amsterdamse grachtenpandjes tot en omdat ik nu blog en mama ben, vond ik dit een leuke naam.    

Mamashuisje.nl

Mijn naam is Mitchell, de papa van Rhydian en Devlin. En geliefde van Karine. We zijn samen sinds 2010. Sinds 1 februari 2019 heb ik een carriere switch gemaakt en ben ik nu professioneel brandweerman op Schiphol. De opleiding is net achter de rug en ben pas gaan starten ik met de 24 uurs diensten. Het liefste wat ik doe is lekker  ravotten en stoeien met mijn beide zoontjes. Muziek maken is mijn passie.

Mamashuisje.nl papa
Fotografie Joeyartwork

Hoi! Wat leuk dat je ons wilt leren kennen! Ik ben Rhydian, 2 jaar en ik ben grote broer sinds Januari! Ik ben super trots op mijn broertje en ik geef Devlin heel veel kusjes. Ook ben ik af en toe een beetje jaloers maar dat is gauw weer goedgemaakt.

Papa en mama zorgen heel goed voor me en ik ben heel gelukkig. Natuurlijk worden papa en mama wel eens boos op me, want ik vindt het soms leuk om ze uit te dagen. Mijn hobby’s zijn met autootjes spelen en vooral buiten spelen.

Ik ben de  kleinste telg van de familie. Ik ben nu 1 jaar oud, geboren op 16 januari 2019. Volgens papa en mama ben ik heel makkelijk. Dat komt omdat ik heel tevreden ben en vooral hoe papa, mama en grote broer Rhydian voor mij zorgen. Ze zijn zo lief voor me dus dan mag ik ook niet klagen. Ik eet heel goed en slapen doe ik het liefst. En soms gaat dit ook even minder.. Maar dat mag zo wel eens een keer..

mamashuisje.nl devlin