Mamashuisje.nl Zwangerschap Zwanger Zwangerschapsupdate 17 weken zwanger

17 weken zwanger : zwangerschapsupdate

Hi lieve Mamashuisje.nl lezers,

Mijn eerste nieuwe blogpost op mijn vernieuwde site.

Gelijk een blog over hoe het nu gaat. Hoe ik deze zwangerschap van baby nr. 3 ervaar. 

Ook krijg ik super veel vragen of deze zwangerschap anders is dan de vorige. 
Omdat de eerdere zwangerschappen van mijn zoontjes waren en het in deze zwangerschap om een dochtertje gaat.

In het begin van de zwangerschap heb ik me echt zo een 7 a 8 weken enorm misselijk gevoeld. De hele dag door. Ik kon geen eten zien of ruiken. Hierdoor was ik ook wat kg’s afgevallen. Na de 13 weken voelde ik me wat beter. Ook ben ik chronisch moe, maar ja, dit ervaart elke moeder/vader/ouder haha! En ik had echt last van pukkeltjes en wat droge huid rond mijn ogen.

Hoe het nu gaat?

Mijn rug is wel echt een dingetje helaas. Hierbij moet ik goed op mijn houding letten. Als ik hier echt goed op let dan gaat het een stukken beter. En balans met lopen en zitten helpt mij ook.

Gender Reveal Mamashuisje.nl Babies and More Photography

 

Gender Reveal

Wat hebben wij deze week gedaan?

Het leukste wat wij hadden is dat wij een echo hebben gehad en onze gender reveal party hebben gehad.

De echo zag er gelukkig heel goed uit. Dit was ook al heel fijn om te weten en te zien. En de gender reveal party ; wat was dit ontzettend leuk! Dit hebben wij gewoon met familie gevierd. Ook is er een video gemaakt van dit moment. Die kan je hier terug vinden.

Voor de rest was ik in deze week erg moe. Dus de momentjes rust die ik had, benutte ik dan ook even door te relaxen op de bank en/of een middagdutje te doen. Helaas is Mitchell door zijn rug gegaan, nu zo een 2 weken geleden, dus dit vergt ook wat energie van mij. Ook heb ik gewoon gewerkt deze week en heb ik mijn website weer in de lucht gekregen. (vreugdedansje)

mamashuisje.nl 17 weken zwanger echo

 

Babygirl ligt er mooi bij!

Wij hebben binnenkort de 20 weken echo, en dit is, ondanks we laatst dus al een mooie echo hebben gehad, toch weer spannend!

Ik hou jullie helemaal op de hoogte.

Mochten jullie vragen of input hebben over iets? Laat het me weten in een reactie. Hier of op Instagram.

Veel liefs,

Karine
Mamashuisje.nl